Min musearm og hasemuskler har fået det bedre

Alting tager tid – og når du har oparbejdet noget forkert eller skævt i din krop, tager det selvfølgelig tid at komme tilbage til et godt udgangspunkt igen, men at det faktisk sker p.g.a. lyde, og at man kan holde ved lige med lyde, det kan man da undre sig over

En lille beretning om mine besøg hos Helle.

Jeg er ansat i en it-afdeling og har oparbejdet en museskade i min højre arm. For at få hjælp til dette foreslog Helle mig at prøve Dawson Programmet. Simpelthen at blive afbalanceret og se, om det kunne hjælpe. I tiden derefter er der dukket flere skavanker op, man bliver jo ældre. Der er lidt problemer med lænden – der er lidt problemer med nakken og sidst har det været et ”stramt” venstreben.

Da vi startede på afbalanceringen, var der mange ”små og pudsige” ting, der dukkede op, når Helle spurgte ind til nogle områder i kroppen. Det blev til, at jeg skulle høre nogle forskellige lyde og høre dem et forskelligt antal gange også.

Man kan undre sig over, hvordan man skulle kunne afbalancere sin krop ved hjælp af lyde, og hvorfor er det lige de bestemte lyde, man skal høre.

Nå, det er nu ikke det, jeg spekulerer mest over – min indstilling til det er – prøv det, vær åben overfor, hvad der sker og se, om der er nogen forandringer at spore.

Så kunne man måske tro, at forandringen sker lige nu og her – men det gør det ikke.

Jeg arbejder jo stadig meget med computer, men passer på i det daglige med at variere måden at arbejde på. Jeg kan da godt mærke, at der i perioder er meget musearbejde, men da jeg for nylig var på besøg hos Helle i anden anledning, spurgte hun ind til min arm og kunne mærke, at der ikke mere var den store ømhed, som jeg før havde. Og ja det er da rigtigt. Det er meget bedre nu i hverdagen – det er jo ikke altid man tænker så meget på det, når ikke smerten er så stor mere.  Man er bedre til at mærke, når det gør ondt.

Sidst har hun hjulpet mig med mit ”stramme” ben. Det var pludseligt svært at sidde i skrædderstilling og at strække ben ud til siderne, når der skulle laves øvelser i Yoga. Men da jeg var til Yoga ugen efter besøget hos Helle, hvor jeg havde hørt bestemte lyde, kunne jeg mærke, at mit stramme ben ikke mere var så stramt, og at jeg meget bedre kunne sidde i skrædderstilling. Det er selvfølgelig ikke væk, men jeg tager det som noget positivt, at der er sket en bedring.

Alting tager tid – og når du har oparbejdet noget forkert eller skævt i din krop, tager det selvfølgelig tid at komme tilbage til et godt udgangspunkt igen, men at det faktisk sker p.g.a. lyde, og at man kan holde ved lige med lyde, det kan man da undre sig over.

Andre succes historier

Jeg føler mig igen som et helt menneske

At disse to behandlinger har forårsaget, at jeg atter kan deltage i det sociale liv igen, uden at være angst for, hvad der bliver serveret og hele tiden at skulle sige ”nej tak” og finde på undskyldninger

Tourette – dreng på 8 år har fået en nemmere hverdag

Min dreng syntes, det var spændende at komme i starten. Men hen af vejen krævede det overtalelse, før han gad komme. Han var utålmodig og urolig, mens vi var hos Helle. Det taklede hun super fint, fik fastholdt ham, afledt ham og fik hver gang udført en behandling på ham.

Min musearm og hasemuskler har fået det bedre

Alting tager tid – og når du har oparbejdet noget forkert eller skævt i din krop, tager det selvfølgelig tid at komme tilbage til et godt udgangspunkt igen, men at det faktisk sker p.g.a. lyde, og at man kan holde ved lige med lyde, det kan man da undre sig over