Matrix Mobile ® – smertebehandling

Jeg supplerer Corrective Sounds behandlingen med Matrix Mobile ® vibrationer eller tilbyder individuel behandling med Matrix Mobile ®.

Matrix-Rhythm Therapy kommer fra den grundlæggende cellebiologiske forskning på universitetet i Erlangen i Tyskland.

Behandlingen foregår med en enhed (Matrix Mobile ®), der mekanisk-magnetisk stimulerer kroppens naturlige vibrationer i skeletmuskler og nervesystemet. Den menneskelige krop vibrerer med 8 til 12 vibrationer pr. sekund. Dette er meget små vibrationer, som kun er synlige i ekstreme situationer som under anstrengende muskelrystelser eller kuldegysninger uden hjælpemidler.

Det er en blid og dyb effektiv form for behandling.

Matrix Mobile ® hjælper / lindrer primært symptomer som smerter og bevægelseshæmninger samt minimerer symptomer på ubalancer i bevægeapparatet, for eksempel efter operation. Selv i sportskonkurrencer vil regenerering af muskler, sener og nerver hurtigt kunne genskabes. Mange atleter og fysioterapeuter i udlandet arbejder med Matrix Mobile ® og bruger det regelmæssigt i genoptræning efter muskelskader. Nogle marathonløbere kan opleve pludselig smerte og kramper i ryg, mavemuskler og skuldre.  Matrix Mobile ® hjælper med at afslappe musklerne specifikt, lindrer smerter og hjælper med at forebygge muskel- og seneskader.

Matrix Mobile ® aktiverer de kritiske områder af væv, indtil de svinger tilbage til de normale, synkrone rytmer, så smertefulde spændinger i muskler, knogler, blodkar og nerver bliver dæmpet, forebygget, eller symptomerne helt forsvinder.

Matrix Mobile ® har bl.a. vist sig at være fantastisk ved bl.a.:

•  Akutte muskel- og seneskader
•  Postoperativ hævelse af knæ, skulder og hofteled
•  Fibromyalgi
•  Smertefuld slidgigt i store led (hofte-, knæ- og skuldersmerter)
•  Kroniske smertelidelse
•  Kroniske rygsmerter
•  Forbedrer elasticitet
•  Fremskynder funktionelle og strukturelle nerveregenerering, f.ek.s karpaltunnelsyndrom, tinnitus
•  Genoprettelse af f.eks. cellulitehud

Hør Dr. Randoll på tysk fortælle om metoden her

Du kan også læse mere om metoden på Matrix Mobile ® producentens hjemmeside

Historier fra klienter

Tourette – dreng på 8 år har fået en nemmere hverdag

Min dreng syntes, det var spændende at komme i starten. Men hen af vejen krævede det overtalelse, før han gad komme. Han var utålmodig og urolig, mens vi var hos Helle. Det taklede hun super fint, fik fastholdt ham, afledt ham og fik hver gang udført en behandling på ham.