Daniel blev skolemoden på 4 måneder

Daniel er simpelthen mosters solstrålehistorie – som hun elsker at fortælle om

    

Daniel er i dag en glad dreng, som er glad for sine kammerater

7-årige Daniel er en ganske almindelig dreng. Han nyder at gå i skole, at lege med sine mange kammerater og ikke mindst at spille masser af fodbold.

For blot 2 år siden var Daniels hverdag anderledes. Dengang  i børnehaven mente pædagogerne ikke, at Daniel var moden nok til at komme i skole, da han i nogle situationer ikke havde det socialt tilfredsstillende med sine legekammerater i børnehaven, og reagerede temperamentsfuldt eller blev ked af det.

Daniels forældre havde svært ved at forstå, at deres lille dreng ikke var skolemoden, for han var fagligt dygtig – men de var også klar over, at han havde et ganske stort temperament, som kunne være svært at styre, især når de andre børn i børnehaven kom for tæt på ham, og det ikke lige gik, som Daniel ønskede / forventede det. Han var dog godt klar over selv, at han engang imellem opførte sig forkert og lod temperamentet styre – og blev ofte ganske ked af det efterfølgende.

Daniel er en sund dreng; han drak sjældent sodavand eller spiste slik – noget mange ellers ofte anser som medvirkende årsag til højt temperament; ”han må få en forkert kost”. Dette var ikke tilfældet for Daniel, som efter eget ønske hver aften fik sin egen sunde grøntsagsskål til aftensmaden, og når andre fik en kage fik han ofte en gulerod, agurk eller et stykke rød peber.

Gode råd var dyre – for Daniel glædede sig meget til at komme i skole, hans 2 år ældre storesøster var et stort forbillede for ham, og han var fagligt i høj grad klar til skolen.

Daniels forældre blev sammen med pædagogerne enige om at tilknytte PPR (psykolog), for noget skulle der gøres, hvis Daniel skulle nå at blive moden nok til at komme i klasse med hans jævnaldrende kammerater. Pædagogerne talte på et tidspunkt om, hvorvidt en støttefunktion skulle på tale – dette blev dog aldrig aktuelt.

Her kommer Daniels moster, Helle Skinnerup, ind i billedet. Helle arbejder som alternativ behandler, og provokerede Daniels forældre til at prøve hjælp via Dawson Program metoden. Daniels mor og Helle startede behandlingen under en ferie på Mallorca, hvor hele familien var samlet. Og ja, det blev begyndelsen til noget godt… Daniels far var (og er) ganske skeptisk overfor metoden, men kan i dag ved selvsyn konstatere, at hans søn fik det mærkbart og positivt anderledes, samt udviklede sig socialt med en af psykologen ikke tidligere set hastighed.

Via en simpel smertefri kinesiologisk muskeltest identificerede Helle de ubalancer og blokader, der var i Daniels krops energilevering, hans organers funktion, knoglernes placering og andre problemer, f.eks. testede Helle et tidspunkt frem til fødselstidspunktet, hvortil Daniels mor kunne fortælle, at Daniel var født ved kejsersnit, og derfor havde haft en hastig / unormal fødsel. Denne hurtige og lidt pludselige fødsel havde formentligt chokeret Daniels energisystem.

Da Daniels forskellige problemer var identificeret, samt hvorvidt hans krop havde brug for kostændringer, kosttilskud eller andet, testede Helle sig frem til hvilke lydtoner (Corrective Sounds), der kunne korrigere de forskellige ubalancer i hans krop.

Disse lyde hører Daniel fortsat en gang imellem som selvbehandling i hjemmet. I starten var Daniel ikke glad for disse lyde, men i dag hører og efterspørger han dem af sig selv – han opfatter dem klart som positivt og noget ”der hjælper”.

Efter 2 behandlinger og godt 4 måneder efter opstart, var Daniels energisystem i balance. Det mest glædelige for Daniel (og hans forældre) var, da psykologen på et møde i børnehaven indstillede til skolestart med følgende bemærkning: ”Så hurtigt har jeg aldrig set et barn flytte sig socialt på så kort tid”.

Efter sommerferien (sommeren 2010) er Daniel fortsat fra 0. op i 1. klasse – og det kan kun karakteriseres som en fantastisk beretning.

Daniel er simpelthen mosters solstrålehistorie – som hun elsker at fortælle om.

 

Andre succes historier

Jeg mærker min sjæl hele.

Jeg bliver mere bevidst, og det er godt.. Det bedste er, at jeg mærker min sjæl hele.

Åhh, nej min datter skal ha’ briller……..!!

Min datters synsnedsættelse er reduceret til under det halve!!!

Jeg blev hurtigt gravid

Jeg fortalte Helle om mit ønske om at blive gravid, og at tabe 5 kg nok heller ikke ville skade. Min krop lod ikke til at synes vægttab var vigtigt, men den trængte til mere vand ... Det vidste jeg jo godt!