Skadet maratonløber hjulpet med 2 behandlinger

Efter at have gået rundt og mugget over, at der ikke var nogen fremgang, tænkte jeg, at det aldrig kunne skade noget at starte behandling hos Helle, og den beslutning er jeg rigtig glad for, at jeg tog.

Leif Skinnerup var min løbetræner i Greve Trim, og jeg fik bl.a. trænet mig op til at løbe Copenhagen Marathon i maj 2009, men efter en ufrivillig pause fra løb grundet ”løberknæ”, fik jeg i september konstateret en diskusprolaps, som jeg blev opereret for d. 21/9-09.  Lægen på Hamlet trøstede mig med, at jeg nok var tilbage på løbestierne efter 4 uger, men efter 4 måneder kunne jeg stadig ikke løbe uden snurren i benene og ondt i læggene. Jeg gik hos en fysioterapeut, som heller ikke forstod, hvorfor jeg stadig havde ondt, og på Hamlet undrede de sig også, men sagde, at det gik væk med tiden.

Jeg havde mødt Helle ved flere lejligheder i private sammenhænge men også på Sundhedsmessen på Mosedefortet i Greve, hvor Ellen Eriksen og Helle deltog. Der blev jeg tilbudt en behandling, men jeg må nok indrømme, at jeg var lidt skeptisk, da jeg hørte om Dawson Programmet. Skulle lyde virkelig kunne hjælpe mig?  I dag er svaret helt klart JA!

Efter at have gået rundt og mugget over, at der ikke var nogen fremgang, tænkte jeg, at det aldrig
kunne skade noget at starte behandling hos Helle, og den beslutning er jeg rigtig glad for, at jeg
tog.

Jeg var der 1 gang i et par timer, hvor der blev spurgt ind til en masse ting, og noterede resultaterne og ud fra det fandt de lyde, der kunne hjælpe mig. Jeg var skeptisk og købte ikke en selvbehandlings-cd til at starte med, men tog imod tilbuddet om at komme og lytte til nogle af lydene på Dawson Programmets selvbehandlings-CD på klinikken en gang om ugen. Allerede efter et par uger følte jeg en forbedring og kunne løbe uden nær så mange irritationer i benene.

Jeg gik stadig til kontrol på Hamlet, som efter en ny undersøgelse, mente at mine muskler i ballen var generet. Ved min 2. behandling på Helle’s klinik 7 uger senere afsluttede jeg min behandling. Her konstaterede Helle, at det eneste, der var ”i vejen” nu, var en spændt muskel i min balle, og det skal selvfølgelig lige nævnes, at jeg overhovedet ikke havde fortalt Helle om min undersøgelse på Hamlet. Vi fik begge kuldegysninger, og jeg fik vist også lidt tårer i øjnene  men udover det, var jeg ”helbredt” – fantastisk – og i dag kan jeg løbe igen, men jeg har købt CD´ere med Dawson Programmet, som jeg bruger ugentlig, både til at holde det ved lige men bestemt også til at bruge som afstresning, OG jeg ville nødigt være foruden!

Jeg kan kun på det varmeste anbefale behandling hos Helle, som jeg altså tillader at kalde min engel!

Mange varme hilsner fra Rikke E. Porsdal

Andre succes historier

mange smerter i arm og skulder forsvandt efter en behandling

Til min store overraskelse kunne Helle fjerne disse smerter med en enkelt behandling, og det skal lige siges at smerterne havde jeg haft i 14 dage.

Når motoren har mislyde…

Motoren summer nu, som den skal, og lur mig, om jeg ikke også kører lidt mere fornuftigt og dermed sparer lidt på den dyre benzin....

Vi har begge fået det meget bedre

Men uanset hvad det er, så har Dawson programmet gjort meget godt for Brian og jeg.