Hvad tilbyder jeg

Jeg tror på, at det hele menneske skal være i fokus, og at du inde i dig selv kan finde det svar, du søger. Lad mig være den, der hjælper din krop til at helbrede sig selv.

Jeg arbejder for, at du opnår:
• en sund krop
• bedre velvære
• større effektivitet
• færre smerter
• at finde dit indre jeg

Det er vigtigt, at du som menneske tager ansvar for dig selv og dine handlinger, og således finder ind til dine egne værdier både i privatlivet som i arbejdslivet.

Du undgår at føle sig stresset og udbrændt, i stedet skaber du en balance mellem arbejdslivet og privatlivet med meget større chance for succes i tilværelsen.

Jeg arbejder / behandler inden for Vibrationel Kinesiologi, Kinesiologi, Kinesiologisk Massage, smerte behandling med Matrix mobile, Bach’s Blomsterremedier, Coaching og ASEA.

Jeg håber, at du vil finde, hvad du søger på hjemmesiden. Uanset om du henvender dig telefonisk eller på mail, er det mit ønske, at du vil føle dig veltilpas og godt behandlet.

Det vil glæde mig at kunne hjælpe dig.

Med venlig hilsen

helleskinnerup_2

Historier fra klienter

Normalt blodtryk igen efter 1 behandling

Jeg har fået en afbalancering af Helle og derefter hørt Dawson-programmet i 3-4 uger og har lige fået af vide, at mit blodtryk atter er nede på det normale.