Behandling med Vibrationel Kinesiologi

Vibrationel Kinesiologi er med til at skabe balance i din krop. Har du symptomer eller bliver din hverdag generet, kan en behandling med Vibrationel Kinesiologi afhjælpe dette.

Vibrationel Kinesiologi handler om hemmelighederne bag sunde mennesker baseret på viden om kroppens elektriske systemer, som omfatter energisystemer for kroppens basisstruktur, kroppens energiforsyning, kroppens beskyttelsessystem og livsenergi.

Jeg bruger en muskeltest til at identificere dine ubalancer, når jeg gennemgår din krop læs mere her.

Til at korrigere de ubalancer, din krop måtte have, benytter jeg forskellige lydfrekvenser og andre naturlige frekvenser. Lydenes vibrationer stimulerer din krops celler, så det er vigtigt, at dine celler svinger på de rette frekvenser.

Min behandling er meget blid og kan anbefales til alle aldersgrupper, som har alle former for ubalancer og problematikker. Jeg har stor erfaring også med børn og unge, der ikke trives samt nyfødte med bl.a. kolik.

Jeg betragter mine behandlinger som et supplement til det eksisterende sundhedsvæsen, og mit ønske er at hjælpe og styrke så mange mennesker som muligt til at blive herre over sig selv og sit liv.

Vil du læse mere om Cameron Dawson så tryk her

 

Historier fra klienter

Tourette – dreng på 8 år har fået en nemmere hverdag

Min dreng syntes, det var spændende at komme i starten. Men hen af vejen krævede det overtalelse, før han gad komme. Han var utålmodig og urolig, mens vi var hos Helle. Det taklede hun super fint, fik fastholdt ham, afledt ham og fik hver gang udført en behandling på ham.