Anton fik hjælp til at kunne fortsætte i 1. klasse i stedet for at gå 0. klasse om igen.

Ved gennemgang af Dawson Programmet fik jeg en forklaring på, hvorfor Anton reagerede, som han gjorde

I 0. klasse fik jeg pludselig en besked fra lærerne om, at Anton fik 14 dage til at ændre sig i, ellers måtte han gå 0. klasse om igen.

Jeg indrømmer, at Anton på det tidspunkt var en dreng med meget krudt i – men han var kærlig og rar, han havde bare svært ved at sidde stille og kunne ikke koncentrere sig ret længe ad gangen. Han havde ikke den store lyst til at spise det mad, som jeg serverede, så det var ganske få ting, som han fik at spise.

Anton var også mest tryg, når jeg, som hans mor, var i nærheden, han havde svært ved at skulle i seng med mindre det var i mors seng. Så gode råd var dyre, da jeg fik den besked i skolen. Jeg kom i snak med en mor på skolen, som fortalte om Dawson Programmet, og hvordan hendes søn havde fået hjælp, så derfor tænkte jeg, ”det måtte bare prøves”, men…. vi havde kun fået 14 dage, og ellers skulle han gå 0. klasse om !

Jeg kontaktede straks Helle Skinnerup og fik en tid ret hurtigt. Ved gennemgang af Dawson Programmet fik jeg en forklaring på, hvorfor Anton reagerede, som han gjorde. Der gik ikke så lang tid, før jeg kunne fornemme, at vi var på rette vej, det var i starten svært for Anton, men nu 1 år efter og 4 behandlinger, vil jeg blot sige, at jeg er lykkelig for, at jeg tog den beslutning.

Anton blev klar til at starte i 1. klasse !

Men jeg valgte, at Anton skulle have chancen for at starte på en frisk, så derfor skiftede han skole. Jeg er som mor rigtig glad for den udvikling Anton har gjort. Han er i dag en harmonisk dreng, der glad går i skole hver dag, han læser lektier af sig selv, og han er sågar begyndt at spise mere varieret mad.

Vi hører fortsat lydene hjemme, da de støtter Anton i hans dagligdag.

Jeg anbefaler Dawson programmet og fortæller alle, som vil høre på mig, om denne fantastiske metode.

Andre succes historier

Åhh, nej min datter skal ha’ briller……..!!

Min datters synsnedsættelse er reduceret til under det halve!!!

Succesfuld behandling af min diskusprolaps

I august 2012 var jeg så uheldig at støde mit hoved op i et spær. Jeg blev scannet på Glostrup sygehus, og de kunne konstatere, at jeg havde fået en diskusprolaps i nakken. De fortalte mig samtidig, at jeg skulle holde mig i ro, og at jeg ikke...

Nye veje ved hjælp af Corrective Sounds Programmet

Jeg bruger lydene næsten dagligt, de er en uundværlig del af min hverdag, samtidig med at jeg laver de 5 Tibetaner