Om Cameron Dawson

* 27.11.1932 – † 27.06.2004

Cameron Dawson blev født og voksede op i Australien og havde gennem mange år en karriere inden for bilbranchen.

Efter at have været i samme firma i 15 år, inklusiv lederuddannelse og erfaring som underviser indenfor bilindustrien, åbnede han egen bilforretning i Geelong, ved Melbourne i Australien.

cameron_01 (1)29 år senere, 55 år gammel, solgte han sin forretning og gik på pension.

Under mange rejser og mange års interesse i historie og arkæologi begyndte Cameron Dawson at forske i alternative tilgange til helbredelse af sygdomme, da hans egen uvidenhed og den vestlige lægevidenskab ikke formåede at afhjælpe eget dårligt helbred, migræne, rygsmerter og kredsløbsproblemer (hvilket resulterede i 5 hjertetilfælde). Ligesom 2 af hans egne børn led af svær astma, eksem og indlæringsvanskeligheder.

Mere end 30 års studier af, hvordan kroppen fungerer – sammenhæng mellem helbredstilstande, sygdommes natur samt kroppens evne til at helbrede sig selv.

Efter at have udviklet og praktiseret metoden i Australien arbejdede Cameron Dawson, siden efteråret 2001 og indtil sin død, i samarbejde med Corrective Sounds ApS, på at udbrede kendskabet til programmet i Danmark og flere lande i Vesteuropa.

Historier fra klienter

Åhh, nej min datter skal ha’ briller……..!!

Min datters synsnedsættelse er reduceret til under det halve!!!