Ung ADHD mor

Jeg synes, det er mærkeligt, at sådanne lyde kan hjælpe mig, men det er sandt

Jeg vil gerne fortælle min historie til din hjemmeside, så andre kan få glæde af den.

Det hele begyndte med, at min mormor havde fundet bogen ”for fuld damp” på biblioteket og læst den, hvorefter hun kontaktede Helle Skinnerup for at høre mere om metoden. Min mormor var sikker på, at det måske kunne hjælpe mig, for jeg var 18 år – medicineret for ADHD og var blevet gravid, så jeg ikke måtte spise min medicin, og min kæreste og jeg ville utroligt gerne beholde barnet. Det var rigtigt svært for mig at undvære min medicin, så jeg tænkte, at det var et forsøg værd.

Jeg var gravid i 25. uge og havde været indlagt i 3 uger, mit humør var ikke godt, jeg kunne blive rigtig sur og aggressiv, så det gik ud over min kæreste. Jeg følte mit lidt klumpet, kunne ikke finde ro, og så var jeg konstant træt og søvnig. Jeg havde svært ved at koncentrere mig, så da min mormor tilbød mig at løre mig  fra Nordsjælland til Greve, sagde jeg straks ja tak.

Helle testede hele min krop igennem og fandt en del ubalancer og ting, som min krop skulle renses ud for, helt tilbage til jeg var ca. 3 år. Efter ca. to timer hos Helle mærkede jeg totalt ro og afslappethed i kroppen – jeg var meget træt, og det forklarede Helle var fordi, min krop gav slip på det, som forstyrrede den. Jeg skulle også høre selvbehandlingsprogrammet hjemme, så min mormor købte den til mig. Helle testede også, at jeg skulle tage et tilskud af mælkesyrebakterier i 5 måneder.

Efter ca. 2 måneder skulle jeg til kontrol hos Helle – det var helt utroligt så stor en positiv forandring, der var på min test, og jeg kunne også fortælle, at jeg kun havde været rigtigt sur 1 gang, at min aggressivitet var meget bedre, og jeg var bedre til at koncentrere mig. Jeg synes, det er mærkeligt, at sådanne lyde kan hjælpe mig, men det er sandt.

Den tredje gang jeg besøgte Helle var lige før min fødsel, jeg havde det nu så godt, at jeg havde ikke lyst til at tage medicin igen. Helle fortalte mig også, at det måske var en ADHD i meget mild grad, men at min krop havde fået nogle forskrækkelser, som den huskede, og at det var derfor, jeg reagerede, som jeg gjorde.

Jeg er meget taknemmelig for min mormors hjælp.

I dag et år efter kan jeg fortælle, at jeg fik en dejlig lille datter Malou. I starten havde vi det svært, mine raseriudbrud og ADHD symptomer var vendt tilbage, så vi havde besøg af kommunen hver dag. Vi skulle igennem en forældretest, som vi (min kæreste og jeg) dumpede i. Dette betød, at vi dagligt i 4 måneder skulle have besøg af kommunen, som skulle tage stilling til, om vi måtte beholde Malou hos os. Men efter kommunen havde været her i 14 dage konstaterede de, at der ingen fare var for noget som helst – alting gik godt, og vi var nogle perfekte forældre for Malou. Det var en hård tid for alle, men nu har vi det rigtigt godt.

Jeg hører fortsat lydene, jeg glemmer dem engang imellem, men så hører jeg dem intenst igen – jeg tør ikke lade være, for jeg ved, de hjælper mig.

Andre succes historier

Skadet maratonløber hjulpet med 2 behandlinger

Efter at have gået rundt og mugget over, at der ikke var nogen fremgang, tænkte jeg, at det aldrig kunne skade noget at starte behandling hos Helle, og den beslutning er jeg rigtig glad for, at jeg tog.

Jeg blev hurtigt gravid

Jeg fortalte Helle om mit ønske om at blive gravid, og at tabe 5 kg nok heller ikke ville skade. Min krop lod ikke til at synes vægttab var vigtigt, men den trængte til mere vand ... Det vidste jeg jo godt!

Åhh, nej min datter skal ha’ briller……..!!

Min datters synsnedsættelse er reduceret til under det halve!!!