Jeg blev hurtigt gravid

Jeg fortalte Helle om mit ønske om at blive gravid, og at tabe 5 kg nok heller ikke ville skade. Min krop lod ikke til at synes vægttab var vigtigt, men den trængte til mere vand ... Det vidste jeg jo godt!

Ja, havde nogle fortalt mig denne historie, ville jeg nok ikke troet dem…. Jeg besøgte Helle af ren nysgerrighed efter en venindes utrolige historie og tænkte ‘hvorfor ikke’, det måtte afprøves.

Forinden mit første besøg hos Helle (Helle Skinnerup, red.) havde jeg fået en del viden om, hvad metoden gik ud, og jeg var forsat opsat på at prøve det af.

Jeg fortalte Helle om mit ønske om at blive gravid, og at tabe 5 kg nok heller ikke ville skade. Min krop lod ikke til at synes vægttab var vigtigt, men den trængte til mere vand … Det vidste jeg jo godt!

Efter afbalanceringen blev jeg præsenteret for en selvtest, som jeg straks tog mig som et nyt værktøj.
Nogen tid efter besøget hos Helle undrede min mand sig over, at det da vist var længe siden, jeg havde haft min menstruation. Jeg tænkte for mig selv, at den måde at teste sig selv på måske kunne bruges her også? Selvtesten fortalte mig, at jeg var gravid!! Jeg tjekkede lige en ekstra gang med en test fra Netto og hos lægen – men det var nu mest for min mands skyld! Jeg havde jo fået svar og kunne regne ud det har været lige omkring besøget hos Helle, det er lykkedes. Og kønnet – lad os se til jul, om selvtesten gav det korrekte svar 😉
Hilsen en tyk tilfreds klient med et nyt ‘værktøj’

(Når man tester kinesiologisk skal man altid være opmærksom på, at der kan være forhold, der gør, at kroppen ikke giver det rigtige svar. Specielt at teste om man er gravid, kan være meget svært, bl.a. fordi det kan være svært at være neutral og adskille sig fra ønsket om at være gravid. Men det lykkedes for LS, hvilket jo er dejligt – tillykke!, red.)

Andre succes historier

Min musearm og hasemuskler har fået det bedre

Alting tager tid – og når du har oparbejdet noget forkert eller skævt i din krop, tager det selvfølgelig tid at komme tilbage til et godt udgangspunkt igen, men at det faktisk sker p.g.a. lyde, og at man kan holde ved lige med lyde, det kan man da undre sig over

Fra PTSD – ramt teenager til stadigt bedre fungerende voksen kvinde

Hendes generelle tilstand er i dag mærkbart forbedret, og hun går i skole på fuld tid, hun er meget mere optimistisk omkring fremtiden, der er stadig gode og dårlige dage, men hun har nu fået et redskab til at bestemme over sit liv, og hun tager ansvaret på sig hver eneste dag.

Fra minus til plus i mere end en forstand !

Jeg har fundet ro og fået større tillid til fremtiden