Nerve i klemme og en voldsom smerte forsvandt efter 2 behandlinger

Det var en speciel oplevelse. MEN da jeg rejste mig fra briksen, kunne jeg bevæge både hoved og nakke uden smerte, det var en dejlig følelse, jeg blev så ubeskrivelig glad

Ca. 1½ år efter min rygoperation fik jeg en nerve i klemme i nakken, der gjorde vanvittigt ondt, og min læge var på ferie. Det udviklede sig til nervebetændelse med stik og prikken og til sidst fuldstændig stivhed i ryg, nakke og hals. Mit hoved var ”låst fast”, jeg kunne ikke dreje hovedet, uden det gjorde meget ondt. Situation var uholdbar, så jeg kontaktede den læge, der var vikar for min læge, der tog en masse blodprøver, som alle var fine. Jeg besvimede også på et tidspunkt af smerte, hvorefter jeg kontaktede lægen igen for at få en henvisning til scanning og for evt. senere en operation, men jeg skulle henvende mig til en specialist var beskeden fra lægen. Jeg måtte leve med den smerte, men heldigvis – for mig – havde jeg fået anbefalet Helle og havde bestilt en tid til massage.

Efter 2 massagebehandlinger, som ikke hjalp meget, præsenterede Helle mig for en behandlingsmetode Dawson Programmet – jeg forstod ikke meget af det, som Helle fortalte, det lød mystisk, lyde som skulle kunne hjælpe på ubalancer i kroppen. Jeg overvejede akupunktur, for jeg kendte jo ikke til denne metode – Dawson Programmet, men Helle var sød og meget forstående, så jeg tænkte – det kan jo være. Jeg var parat til alt på dette tidspunkt og bestilte tid til en Dawson Program behandling. Det viste sig, jeg blot skulle ligge stille med albuen bøjet, således at Helle kunne bruge armen som testredskab.

Første behandling tog 2 timer, det var meget afslappende, jeg skulle kun svare ganske få gange, ellers bruge Helle min arm at teste med. Helle ”gik tilbage i tiden”, det var for resten meget interessant, for ved det, hun slog ned på, viste sig at være en slags begivenhed, jeg dårligt kunne huske.

Det var en speciel oplevelse. MEN da jeg rejste mig fra briksen, kunne jeg bevæge både hoved og nakke uden smerte, det var en dejlig følelse, jeg blev så ubeskrivelig glad, Helle forberedte mig på at der kunne være dage, hvor smerten vendte tilbage, men så tænkte jeg, at det kunne helbredes. Ryggen var anderledes afslappet. Jeg skulle først til en ny behandling efter 10 uger. I de uger skulle min krop ganske langsomt helbrede sig selv – jeg var lidt skeptisk, men Helle fik ret.

Jeg har det helt fint i dag takket være Helle og Dawson Programmet. Jeg har besluttet mig for, at jeg fortsat vil holde min krop i balance med Dawson Programmet og så supplere med Helles kinesiologiske massage.

Andre succes historier

Jeg føler mig igen som et helt menneske

At disse to behandlinger har forårsaget, at jeg atter kan deltage i det sociale liv igen, uden at være angst for, hvad der bliver serveret og hele tiden at skulle sige ”nej tak” og finde på undskyldninger

mange smerter i arm og skulder forsvandt efter en behandling

Til min store overraskelse kunne Helle fjerne disse smerter med en enkelt behandling, og det skal lige siges at smerterne havde jeg haft i 14 dage.

Min datter er fortsat tør om dagen

Vi må indrømme, at det er noget underligt noget at tænke sig, at lyde kan skabe en forandring, men nu et år efter vi har afsluttet behandlingen, er vi fortsat forundret men samtidig taknemmelig for, at vi tog den beslutning at lade Maja blive korrigeret