Åhh, nej min datter skal ha’ briller……..!!

Min datters synsnedsættelse er reduceret til under det halve!!!

Min datters synsnedsættelse er reduceret til under det halve!!!

Sofie havde klaget over hovedpine i nogle år trods hendes kun snart 7 år.

Diagnosen viste sig i december 2007. Sofie var til øjenlæge, og hendes syn blev målt til  venstre øje +3.00 og højre øje +2,00, altså langsynet!!.

Det var ikke populært hos den lille dame at høre, at hun skulle ha’ briller!!

Men der måtte gøres noget. Jeg havde hørt om Helles kunnen og ville afprøve det. Det kunne jo KUN blive bedre!

Vi startede et forløb hos Helle i sommeren 2008, og Sofie var i ‘terapi’ 3 gange over et halvt år.

Næste besøg hos øjenlægen i februar 2009 viste til min store overraskelse – dog ikke overraskende…….,at Sofie’s syn var reduceret til på venstre øje + 1.50 og højre øje + 0,50!!!

Hold da op…….!! vi var glade. Sofie har dog briller nu, men da hendes syn er blevet reduceret så meget, er glassene ikke så stærke, og hun er glad for hendes briller. Det er nu snart tid for et 4 måneders tjek hos øjenlægen, og vi skal se, hvordan Sofies syn er ‘faldet til’!! Er det ændret, vil vi igen besøge Helle og få styrken i balance – vi ved hun kan det!!!

Vores øjenlæge spurgte, om ‘Sofie havde været på besøg hos en af ‘de der tryllekunstner’………altså kinesiologer’…….og ja…….!! Tænk, det eneste Helle gjorde var at holde Sofie’s hånd………….og spørge ind til hendes krops underbevidsthed, DNA strukturer der har været i ubalance………….og at hun skulle lytte til nogle lyde fra ‘The Dawson Program’! altså en kombination mellem Kinesiologi og Dawson!

Tak Helle, du er fantastisk!

Andre succes historier

Jeg føler mig igen som et helt menneske

At disse to behandlinger har forårsaget, at jeg atter kan deltage i det sociale liv igen, uden at være angst for, hvad der bliver serveret og hele tiden at skulle sige ”nej tak” og finde på undskyldninger

Succesfuld behandling af min diskusprolaps

I august 2012 var jeg så uheldig at støde mit hoved op i et spær. Jeg blev scannet på Glostrup sygehus, og de kunne konstatere, at jeg havde fået en diskusprolaps i nakken. De fortalte mig samtidig, at jeg skulle holde mig i ro, og at jeg ikke...

Ung ADHD mor

Jeg synes, det er mærkeligt, at sådanne lyde kan hjælpe mig, men det er sandt