Åhh, nej min datter skal ha’ briller……..!!

Min datters synsnedsættelse er reduceret til under det halve!!!

Min datters synsnedsættelse er reduceret til under det halve!!!

Sofie havde klaget over hovedpine i nogle år trods hendes kun snart 7 år.

Diagnosen viste sig i december 2007. Sofie var til øjenlæge, og hendes syn blev målt til  venstre øje +3.00 og højre øje +2,00, altså langsynet!!.

Det var ikke populært hos den lille dame at høre, at hun skulle ha’ briller!!

Men der måtte gøres noget. Jeg havde hørt om Helles kunnen og ville afprøve det. Det kunne jo KUN blive bedre!

Vi startede et forløb hos Helle i sommeren 2008, og Sofie var i ‘terapi’ 3 gange over et halvt år.

Næste besøg hos øjenlægen i februar 2009 viste til min store overraskelse – dog ikke overraskende…….,at Sofie’s syn var reduceret til på venstre øje + 1.50 og højre øje + 0,50!!!

Hold da op…….!! vi var glade. Sofie har dog briller nu, men da hendes syn er blevet reduceret så meget, er glassene ikke så stærke, og hun er glad for hendes briller. Det er nu snart tid for et 4 måneders tjek hos øjenlægen, og vi skal se, hvordan Sofies syn er ‘faldet til’!! Er det ændret, vil vi igen besøge Helle og få styrken i balance – vi ved hun kan det!!!

Vores øjenlæge spurgte, om ‘Sofie havde været på besøg hos en af ‘de der tryllekunstner’………altså kinesiologer’…….og ja…….!! Tænk, det eneste Helle gjorde var at holde Sofie’s hånd………….og spørge ind til hendes krops underbevidsthed, DNA strukturer der har været i ubalance………….og at hun skulle lytte til nogle lyde fra ‘The Dawson Program’! altså en kombination mellem Kinesiologi og Dawson!

Tak Helle, du er fantastisk!

Andre succes historier

Daniel blev skolemoden på 4 måneder

Daniel er simpelthen mosters solstrålehistorie – som hun elsker at fortælle om

Tourette – dreng på 8 år har fået en nemmere hverdag

Min dreng syntes, det var spændende at komme i starten. Men hen af vejen krævede det overtalelse, før han gad komme. Han var utålmodig og urolig, mens vi var hos Helle. Det taklede hun super fint, fik fastholdt ham, afledt ham og fik hver gang udført en behandling på ham.

Dejligt at kunne sove tørt om natten

Rasmus kun haft et enkelt "uheld", siden vi sidst var hos dig