Anton fik hjælp til at kunne fortsætte i 1. klasse i stedet for at gå 0. klasse om igen.

Ved gennemgang af Dawson Programmet fik jeg en forklaring på, hvorfor Anton reagerede, som han gjorde

I 0. klasse fik jeg pludselig en besked fra lærerne om, at Anton fik 14 dage til at ændre sig i, ellers måtte han gå 0. klasse om igen.

Jeg indrømmer, at Anton på det tidspunkt var en dreng med meget krudt i – men han var kærlig og rar, han havde bare svært ved at sidde stille og kunne ikke koncentrere sig ret længe ad gangen. Han havde ikke den store lyst til at spise det mad, som jeg serverede, så det var ganske få ting, som han fik at spise.

Anton var også mest tryg, når jeg, som hans mor, var i nærheden, han havde svært ved at skulle i seng med mindre det var i mors seng. Så gode råd var dyre, da jeg fik den besked i skolen. Jeg kom i snak med en mor på skolen, som fortalte om Dawson Programmet, og hvordan hendes søn havde fået hjælp, så derfor tænkte jeg, ”det måtte bare prøves”, men…. vi havde kun fået 14 dage, og ellers skulle han gå 0. klasse om !

Jeg kontaktede straks Helle Skinnerup og fik en tid ret hurtigt. Ved gennemgang af Dawson Programmet fik jeg en forklaring på, hvorfor Anton reagerede, som han gjorde. Der gik ikke så lang tid, før jeg kunne fornemme, at vi var på rette vej, det var i starten svært for Anton, men nu 1 år efter og 4 behandlinger, vil jeg blot sige, at jeg er lykkelig for, at jeg tog den beslutning.

Anton blev klar til at starte i 1. klasse !

Men jeg valgte, at Anton skulle have chancen for at starte på en frisk, så derfor skiftede han skole. Jeg er som mor rigtig glad for den udvikling Anton har gjort. Han er i dag en harmonisk dreng, der glad går i skole hver dag, han læser lektier af sig selv, og han er sågar begyndt at spise mere varieret mad.

Vi hører fortsat lydene hjemme, da de støtter Anton i hans dagligdag.

Jeg anbefaler Dawson programmet og fortæller alle, som vil høre på mig, om denne fantastiske metode.

Andre succes historier

Tourette – dreng på 8 år har fået en nemmere hverdag

Min dreng syntes, det var spændende at komme i starten. Men hen af vejen krævede det overtalelse, før han gad komme. Han var utålmodig og urolig, mens vi var hos Helle. Det taklede hun super fint, fik fastholdt ham, afledt ham og fik hver gang udført en behandling på ham.

taknemmelighed over at være mig!!!

Jeg føler mig så landet i mig selv, så befriet for hæmmende følelser og begrænsende tankemønstre og så fyldt op med taknemmelighed over at være mig!!!

Ændret mit liv på mere end en måde.

Helle har hjulpet mig på så mange niveauer, og jeg har lukket hende ind i mit sind, som en form for afstresser, når det hele bliver for meget. Jeg har haft stress, problemer med at blive gravid, smerter i kroppen etc. Hver gang har jeg søgt hjælp hos Helle.