Ændret mit liv på mere end en måde.

Helle har hjulpet mig på så mange niveauer, og jeg har lukket hende ind i mit sind, som en form for afstresser, når det hele bliver for meget. Jeg har haft stress, problemer med at blive gravid, smerter i kroppen etc. Hver gang har jeg søgt hjælp hos Helle.

Hvor skal jeg dog begynde.

Helle havde længe snakket med mig om, hvordan hun kunne få min krop i balance ved hjælp af lyde, massage og ved at lytte til min krop. Jeg syntes, hun var dybt godnat.

Endelig en dag, hvor jeg var utrolig langt ude med overskud og psyke, gav jeg efter. Man når til et punkt hvor, når psyken driller, at jeg prøver nye ting, hvis det kan hjælpe, så hvorfor ikke.

Den beslutning forandrede mit liv.

Helle har hjulpet mig på så mange niveauer, og jeg har lukket hende ind i mit sind, som en form for afstresser, når det hele bliver for meget. Jeg har haft stress, problemer med at blive gravid, smerter i kroppen etc. Hver gang har jeg søgt hjælp hos Helle.

Det, som har rørt mig mest, var, jeg havde et problem med mine tarme, og derved var til undersøgelser, hvor de begyndte at snakke om en pacemaker til min tarm. Til stor skræk, da det havde store betydninger for mig liv. Efter at være til behandling hos Helle, som flere gange sværmede omkring min galdeblære, fik jeg en scanning, og det viste sig, at jeg have meget slemt tilfælde af galdesten.

Jeg anbefaler ALLE, der har udfordringer eller behov for kroppen kommer i balance om at tage til Helle, jeg har henvist kunder og sendt kollegaer til hende for at få hjælp. ALLE med positivt udfald, og ALLE meget overrasket over, hvad Helle kan.

Uanset om man er skeptiker eller overbevist om det Helle kan, inden man tager til behandling, så er jeg 10000 % sikker i mit hjerte på, man går derfra med en forskel i kroppen.

Jeg vil fortsætte med at gå til Helle, fortsætte med at anbefale, og jeg ved med sikkerhed, at Helle, og det Helle kan, gør mirakler for mit liv og helbred.

Jeg er meget taknemmelig, og det er uagtet, det er behandling jeg betaler for, så ser jeg det som psykisk og fysisk velvære at komme til Helle.

Jeg kunne blive ved, og jeg kunne nævne masser af eksempler. Men Helle skal opleves, hun skal ikke læses om. Helle er den ægte varer til, at man kan få det godt.

Tak for dine evner Helle.

Andre succes historier

Dejligt at kunne sove tørt om natten

Rasmus kun haft et enkelt "uheld", siden vi sidst var hos dig

Tourette – dreng på 8 år har fået en nemmere hverdag

Min dreng syntes, det var spændende at komme i starten. Men hen af vejen krævede det overtalelse, før han gad komme. Han var utålmodig og urolig, mens vi var hos Helle. Det taklede hun super fint, fik fastholdt ham, afledt ham og fik hver gang udført en behandling på ham.

Jeg kan gå bedre og bedre…

Jeg har ingen smerter mere - kun lidt "fastlåsning" af musklen bag knæet og musklen nærmest indersiden kan også låse lidt.