Jeg mærker min sjæl hele.

Jeg bliver mere bevidst, og det er godt.. Det bedste er, at jeg mærker min sjæl hele.

Nu sidder jeg i toget hjem fra en fantastisk arbejdsdag.

I går var en dejlig, varm og mærkelig dag.. Da jeg gik fra dig var jeg meget træt og i underligt humør…. Da jeg åbnede mine øjne, da du var færdig, kunne jeg ikke rigtig røre mit venstre ben. Ikke på en ubehagelig måde bare en tilstand af tunghed. Da jeg rejste mig, kunne jeg igen rette min fysisk krop ud, eller jeg kunne mærke, at jeg havde en god holdning igen.. Stolt krop ? Og på vejen til stationen var jeg træt, men pludselig var min hovedpine væk og ro i hovedet på en dejlig måde. Tanker som bare flød gennem hovedet, uden at de klistrede sig fat i en historie.

I Køge på shoppetur med datter mødte jeg min ro og tålmodighed på en skøn og velkendt måde ❤ Det smittede selvfølgelig af på min datter, og vi havde det såååå hyggeligt. Og vores aften bar også præg af, at jeg var og er i ro og balance.

Helle – det er meget fantastik at være hos dig i ny og næ❤. Jeg bliver mere bevidst, og det er godt.. Det bedste er, at jeg mærker min sjæl hele.

Taknemmelighed fra mig til dig til det, du kan ❤

Andre succes historier

Åhh, nej min datter skal ha’ briller……..!!

Min datters synsnedsættelse er reduceret til under det halve!!!

Tourette – dreng på 8 år har fået en nemmere hverdag

Min dreng syntes, det var spændende at komme i starten. Men hen af vejen krævede det overtalelse, før han gad komme. Han var utålmodig og urolig, mens vi var hos Helle. Det taklede hun super fint, fik fastholdt ham, afledt ham og fik hver gang udført en behandling på ham.

Jeg mærker min sjæl hele.

Jeg bliver mere bevidst, og det er godt.. Det bedste er, at jeg mærker min sjæl hele.