Leverbetændelsen forsvandt

Da jeg kom til medicinsk afdeling og skulle til og i gang med en længere varende behandling for leverbetændelsen, var den der ikke mere, og det så ikke ud til, at jeg nogensinde havde haft den, der var ingen spor eller noget tegn på, at jeg havde haft en leverbetændelse.

Jeg henvendte mig til Helle, da jeg havde hørt om hende gennem min søster, som var meget positiv over, hvad Helle kunne hjælpe med med den metode, hun bruger.

Da jeg kom første gang vidste:

Jeg havde et arveligt gen for brystkræft.

Jeg havde en betændelse i leveren, hvor jeg skulle igennem en medicinsk behandling.

Jeg har, siden jeg var barn, haft problemer mine øre.

Jeg havde fobi for at køre over broer, køre på motorvej og vandskræk.

Forløbet hos Helle har været livsvigtig for mig.

Jeg havde været hos Helle to gange, inden jeg skulle have været i gang med medicinsk behandling for leverbetændelse. Anden gang jeg skulle til Helle, tog jeg motorvejen, og jeg har også kørt over Lillebæltsbroen og ved nu, at de fobier er væk. Jeg forventer at starte til svømning inden længe, så jeg kan få lært at svømme og komme min vandskræk til livs.

Da jeg kom til medicinsk afdeling og skulle til og i gang med en længere varende behandling for leverbetændelsen, var den der ikke mere, og det så ikke ud til, at jeg nogensinde havde haft den, der var ingen spor eller noget tegn på, at jeg havde haft en leverbetændelse.

Forløbet hos Helle har været nærværende, jeg har kunnet mærke en forandring helt fra start, og jeg er ikke i tvivl om, at metoden Helle bruger, har fjernet de ubalancer/fobier fra min krop, spørg mig ikke, hvad der sker, men det hjælper. Med hensyn til det arvelige gen for brystkræft, vil jeg få taget en ny blodprøve, for at se om det gen skulle være væk fra min krop.

Jeg skal til opfølgning hos Helle i foråret 2011, og jeg er gået i gang med at høre lyde hjemme, det er lidt svært at få det gjort 100 %, men jeg prøver.

Det er små og store mirakler, der er sket for mig, og jeg vil bruge brug Helle og Dawson programmet som en vejleder i mit liv, når jeg mærker noget i min krop både fysisk og psykisk.

JG

Andre succes historier

Ændret mit liv på mere end en måde.

Helle har hjulpet mig på så mange niveauer, og jeg har lukket hende ind i mit sind, som en form for afstresser, når det hele bliver for meget. Jeg har haft stress, problemer med at blive gravid, smerter i kroppen etc. Hver gang har jeg søgt hjælp hos Helle.

Tourette – dreng på 8 år har fået en nemmere hverdag

Min dreng syntes, det var spændende at komme i starten. Men hen af vejen krævede det overtalelse, før han gad komme. Han var utålmodig og urolig, mens vi var hos Helle. Det taklede hun super fint, fik fastholdt ham, afledt ham og fik hver gang udført en behandling på ham.

Normalt blodtryk igen efter 1 behandling

Jeg har fået en afbalancering af Helle og derefter hørt Dawson-programmet i 3-4 uger og har lige fået af vide, at mit blodtryk atter er nede på det normale.