taknemmelighed over at være mig!!!

Jeg føler mig så landet i mig selv, så befriet for hæmmende følelser og begrænsende tankemønstre og så fyldt op med taknemmelighed over at være mig!!!

Kære Helle

Jeg er nød til at sige: TAK

Jeg vågnede i morgen og langsomt, som timerne gik ændrede hele min krop og mine tanker sig……Jeg føler mig så landet i mig selv, så befriet for hæmmende følelser og begrænsende tankemønstre og så fyldt op med taknemmelighed over at være mig!!! Hvor er det længe siden, at jeg har følt mig sådan……Tusind tak for behandlingen i går. Jeg vidste, da jeg var færdig, at det var helt det rigtige – men i dag kan jeg MÆRKE det.

Helle, hvor er jeg glad for at have dig, når livet er svært – du gør det meget nemmere.

Andre succes historier

Jeg føler mig igen som et helt menneske

At disse to behandlinger har forårsaget, at jeg atter kan deltage i det sociale liv igen, uden at være angst for, hvad der bliver serveret og hele tiden at skulle sige ”nej tak” og finde på undskyldninger

Fra PTSD – ramt teenager til stadigt bedre fungerende voksen kvinde

Hendes generelle tilstand er i dag mærkbart forbedret, og hun går i skole på fuld tid, hun er meget mere optimistisk omkring fremtiden, der er stadig gode og dårlige dage, men hun har nu fået et redskab til at bestemme over sit liv, og hun tager ansvaret på sig hver eneste dag.

Stress

Jeg har over de seneste uger oplevet markant forbedring i min mentale tilstand, efter kun to behandlinger.