Jeg kan gå bedre og bedre…

Jeg har ingen smerter mere - kun lidt "fastlåsning" af musklen bag knæet og musklen nærmest indersiden kan også låse lidt.

Hej Helle

Det går fremad og fremad med mit knæ – hold da ferie, hvor har jeg sovet meget i weekenden og dagene efter – jeg falder i søvn for et godt ord, bare jeg ligger ned – går udfra at det er
fordi kroppen regenererer….

Jeg har ingen smerter mere – kun lidt “fastlåsning” af musklen bag knæet og musklen nærmest indersiden kan også låse lidt.

Hvis det – imod forventning ikke skulle blive bedre – så må vi lige tales ved – men hver dag er der fremgang, så jeg er glad, det er da utroligt, hvad der kan gøres med menneskehænder – DINE.

K.h. Lis

Andre succes historier

mange smerter i arm og skulder forsvandt efter en behandling

Til min store overraskelse kunne Helle fjerne disse smerter med en enkelt behandling, og det skal lige siges at smerterne havde jeg haft i 14 dage.

Min musearm og hasemuskler har fået det bedre

Alting tager tid – og når du har oparbejdet noget forkert eller skævt i din krop, tager det selvfølgelig tid at komme tilbage til et godt udgangspunkt igen, men at det faktisk sker p.g.a. lyde, og at man kan holde ved lige med lyde, det kan man da undre sig over

Helbredelse uden brug af kemi

Helle har med naturlige redskaber fået mig op og stå igen ved brug af bl.a. kinesiologi (muskeltest), Corrective Sounds programmet, Bachs blomsterdråber og en sublim menneskelig indsigt.